Eloisa, keuhkosairaudet

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkaan keuhkosairauksien erikoislääkäriä Mikkeliin.

Keuhkosairauksien yksikkö Mikkelissä koostuu ajanvarausvastaanotosta sekä noin 10 paikan reviiristä konservatiivisella vuodeosastolla. Yksikössämme tehdään monipuolisesti kaikkea keuhkosairauksien erikoisalaan kuuluvaa työtä. Erikoislääkärin työnkuva on pääsääntöisesti työskentelyä keuhkosairauksien poliklinikalla. 

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja kannustaa lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen. Eloisa tarjoaa työntekijöilleen myös 300 euron edun käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointiin. 

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen 38,25 h/viikko. Palkkaus on kilpailukykyinen, pohjautuen LS ja Etelä-Savon hyvinvointialueen uraporraspalkkajärjestelmään (7382,88e – 8289,81e/kk)

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Eloisan toiminta-ajatus on Myö yhessä! – Tule tekemään se kanssamme todeksi!

Haku päättyy 31.1.2024.

Lue lisää ja hae paikkaa suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoislaakari-keuhkosairaudet-mikkeli-571872/

Lisätietoja antaa ylilääkäri Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241, anssi.ukkonen@etelasavonha.fi.


Hei erikoistuva lääkäri, tule Mikkeliin keuhkosairauksien yksikköön! Meillä voit erikoistuvana lääkärinä suorittaa keuhkosairauksien runkokoulutuksen tai tehdä reunapalveluita omalle erikoisalallesi.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee erikoistuvaa lääkäriä keuhkosairauksille 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Keuhkosairauksien yksikkö Mikkelissä koostuu ajanvarausvastaanotosta sekä noin 10 paikan reviiristä konservatiivisella vuodeosastolla. Yksikössämme tehdään monipuolisesti kaikkea keuhkosairauksien erikoisalaan kuuluvaa työtä.

Työnkuva järjestetään koulutustavoitteiden mukaiseksi. Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti työskentelyä vuodeosastolla sekä poliklinikalla. Mikkelissä sinulla on myös mahdollisuus opetella tekemään bronkoskopiaa ja pientoimenpiteitä. Erikoistuvan lääkärin työnkuvaan kuuluu myös päivystykseen osallistuminen. Erikoistuvana lääkärinä saat yksikössämme tukea ja sopivasti vastuuta. Erikoistuvan koulutukseen kuuluu osallistuminen toimialamme koulutuspalavereihin. Erikoistuvalla on mahdollisuus osallistua myös alan valtakunnallisiin koulutuksiin. Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja kannustaa lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen. 

Haku päättyy 31.3.2024.

Lue lisää ja hae erikoistumaan suoraan täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/erikoistuva-laakari-keuhkosairaudet-mikkeli-570619/

Lisätietoja antaa ylilääkäri Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241, anssi.ukkonen@etelasavonha.fi.

Lisää avoimia työpaikkoja