Avara Perniö/ Suvera Oy

Suvera on pieni, valtakunnallisesti toimiva mielenterveys- ja päihdehoidon yritys. Meillä on Perniössä oma vieroitusyksikkö, n. 80 km Turusta Saloon päin. Yksikössä hoidetaan alkoholi-/lääke- ja huumevieroituksia. Olemme halunneet luoda erilaisen kokemuksen vieroituksesta, kodinomaisessa ja rauhallisessa yksikössä. Linkin kautta pääset tutustumaan yksikköön hieman paremmin. (https://www.suvera.fi/avara-pernio/)

Olisikohan sinulla kiinnostusta tehdä päihdelääkärin hommia Perniön yksikössämme iltapäivisin 2-3 päivänä viikossa n.4h/päivä? Työaika voidaan sopia joustavasti, työn voi tehdä myös ilta-aikana tai viikonloppuisinkin ja työ sopii myös hyvin hoidettavaksi opintojen oheen. Työn aloitus heinäkuusta alkaen tai sovitun mukaisesti.

Aiempaa kokemusta päihdetyöstä ei tarvita ( toki suotavaa ). Riittää, että sinulla on oikea asenne mielenterveys- ja päihdepotilaita kohtaan. Sinun pitäisi olla vähintään 4 vuoden kandi.

Liisa Ikni toimisi sinulle konsultaatioapuna aina tarpeen mukaan ja perehdyttää sinut hommaan. Liisa on koulutukseltaan päihdepsykiatri ja lisäksi traumapsykoterapeutti.

Palkkaa maksaisimme 60-80 € tehdystä tunnista (riippuen missä vaiheessa opintoja olet/kokemuksestasi).

Otahan rohkeasti yhteyttä jos vähäänkään kiinnostaa. Voit laittaa meiliä: liisa.ikni@suvera.fi tai soitella: p. 0442000150.

Avara Perniö, Lemuntie 264
Salo 25500

Lisää avoimia työpaikkoja