Työterveys Aalto Oy

Työterveyshuollon palveluista vastaava johtaja / Ylilääkäri

Etsimme Sinua työterveyshuollon erikoislääkäri toimialan näköalapaikalle Jyväskylään.

Kuulumme alueen suurimpiin työterveystoimijoihin ja olemme paikallinen, luotettava työterveyskumppani. Kahdessa yhtiössämme, Työterveys Aalto Oy ja Työterveys Laine Oy:ssä on noin 100 työterveyshuollon ammattilaista ja tuotamme vaikuttavia työterveyshuollon palveluita noin 28 000 henkilöasiakkaalle Keski-Suomen alueella. Toimintamme kasvaessa vahvistamme organisaatiomme johtorakennetta.

Johtoryhmässä pääset vaikuttamaan aidosti asioiden tekemiseen, omaan työnkuvaasi ja koko työyhteisömme kehittymiseen. Tiimimme jäsenenä vaikutat laajasti kuntasektorilla sekä työterveyshuollon kilpailuilla markkinoilla. Tehtäviisi sisältyy suuren asiakasorganisaatiomme vastuulääkärin tehtävät ja noin 30 % työajastasi käytät lääketieteelliseen johtamiseen. Tehtävään ei sisälly esimiestyötä. Odotamme sinulta vahvaa työterveyshuollon tuntemusta sekä halua olla mukana toimialan sekä yrityksemme jatkuvassa kehittämisessä.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja koulutamme työterveyshuollon erikoislääkäreitä.

Oletko etsimämme henkilö? Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

Lisätietoja: Irja Korhonen (toimitusjohtaja, ylilääkäri), p. 050 5760 641.
Vapaamuotoinen hakemus 7.2.2020 klo 12.00 mennessä: tarja.alakoski@jkl.fi

 

____________________________________________________________________________

 

Toimintamme laajentuessa etsimme Työterveyshuollon erikoislääkäriä / erikoistuvaa lääkäriä

Kuulumme alueen suurimpiin työterveystoimijoihin ja olemme paikallinen, luotettava työterveyskumppani. Kahdessa yhtiössämme, Työterveys Aalto Oy ja Työterveys Laine Oy:ssä on noin 100 työterveyshuollon ammattilaista ja tuotamme vaikuttavia työterveyshuollon palveluita noin 28 000 henkilöasiakkaalle Keski-Suomen alueella.

Omassa työssäsi huolehdit vastuuasiakkaidesi työterveyshuollosta yhdessä osaavan moniammatillisen tiimin kanssa. Arvostamme palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Olemme saaneet kiitosta myös erinomaisesta perehdytyksestä. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Jyväskylässä voimme räätälöidä Sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan ja kilpailukykyisen palkan. Käytössämme on lisäksi kulttuuri- ja liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja liukuva työaika.

Oletko etsimämme henkilö? Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!

Lisätietoja: Irja Korhonen (toimitusjohtaja, ylilääkäri), p. 050 5760 641.
Vapaamuotoinen hakemus 7.2.2020 klo 12.00 mennessä: tarja.alakoski@jkl.fi

  • Työterveys Aalto Oy