Sodankylän terveyskeskus

Tervetuloa töihin Sodankylään!

Sodankylän terveyskeskus vastaa kunnan noin 9000 asukkaan terveyspalveluista. Kunnan pohjoinen sijainti on ollut Sodankylän terveyskeskuksen toiminnassa ja sen kehittämisessä sekä haaste, mutta myös mahdollisuus. Toiminnan kehittämiseen on panostettu ja terveyskeskuksessa onkin hyvät tutkimusmahdollisuudet sekä todella osaava, kokenut ja työhönsä sitoutunut henkilökunta.

Sodankylään on valmistumassa uusi hyvinvointikeskus tammikuussa 2020. Uuteen hyvinvointikeskukseen keskitetään Sodankylän päivystyspoliklinikka, kiireetön vastaanottotoiminta, laboratorio- ja röntgenosastot, hammashoidon tilat, tarkkailu- ja kuntoutusosastot, työterveyshuolto, fysioterapia sekä perhepalvelukeskus, jonne sijoittuvat äitiys-, lasten- ja perheneuvolan, mielenterveystoimiston ja sosiaalitoimiston palvelut. Hyvinvointikeskus korvaa Sodankylän nykyisen terveyskeskuksen ja sosiaalitoimiston toiminnot. Lisäksi se mahdollistaa uudenlaisen sosiaali- ja terveystoimen toimintamallin, jossa eri toiminnot ovat lähekkäin ja palveluiden integraatio helpottuu.

Tällä hetkellä haemme joukkoomme sijaisia erimittaisiin työsuhteisiin.
-Joulunajaksi tälle vuodelle (viikot 50-1) tilaa yhdelle lääkärille
-Keväthangille (tammi-huhtikuu 2019) mahtuu yksi lääkäri
-Kesälle 2019 (touko-elokuu) neljä lääkäriä
-Syksystä loppuvuoteen 2019; kahdelle koko syksy, syys-lokakuun ajalle myös kolmas lääkäri mahtuu !

Työnkuvaa voidaan muokata toiveiden mukaan sisältämään vastaanottoa, päivystystä, neuvoloita (äitiys-, ehkäisy-, lastenneuvola), diabetesvastaanottoa, vanhustyötä, vuodeosastotyöskentelyä tai kouluterveydenhuoltoa. Päivystysvelvoitetta ei ole, mutta mahdollisuus sekä ilta- että viikonloppupäivystyksiin on. Kilpailukykyinen palkkaus, josta yhteyshenkilöt voivat kertoa enemmän!

Meitä Lapin terveydenhoidon ammattilaisia yhdistää
työmme lisäksi ainutlaatuinen ympäristö. Pohjoisessa
mittakaava on ihmisen mittainen – niin työssä kuin
vapaa-ajalla. Kun olet kiinnostunut monipuolisista
tehtävistä mukavassa joukossamme ja laadukkaasta
elämästä vireässä Keski-Lapin keskuksessa, tervetuloa
meille!

  • Sodankylän terveyskeskus