Ranuan terveyskeskus

Ranua on 4000 asukkaan kunta Etelä-Lapissa. Etäisyydet Rovaniemelle 80 km ja Ouluun 160 km. Terveyskeskus toimii vajaa vuosi sitten valmistuneissa uusissa ja erittäin toimivissa tiloissa. Laajaa omaa toimintaa on tukemassa sujuvasti ostopalveluina hankittavat tutkimukset.

Terveyskeskuksessa on akuuttihoitoon ja kuntoutukseen painottuva 22-paikkainen osasto. Työilmapiiri on erinomainen. Avustavaa henkilökuntaa on riittävästi.

Tulijalle taataan jatkuvasti käytettävissä oleva vanhempien kollegoiden kynnyksetön konsultaatiotuki. Vastaanoton frekvenssi sovitaan yksilöllisesti. Mahdollisuus tarvittaessa lyhennettyyn työviikkoon. Täydennyskoulutuksiin osallistumista tuetaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on keskitetty Rovaniemelle LKS:aan. Terveyskeskuksessa on lisäksi viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina lyhyet vastaanotot ja osastokierrot. Viikonloppuvastaanottojen pitäminen on vapaaehtoista. Koulutusoikeudet yleislääketieteen erikoistumisopintoja myöten.

Kyseeseen voi tulla myös viisi vuotta opiskellut LK, jolloin peruspalkka 5816 e/kk. Palkkaus YEK vaiheessa olevalle lääkärille 7300 e/kk. YEK vaiheen suorittaneen ja vakituiseen työsuhteeseen tulevan palkkaus sovitaan erikseen. Lisäksi toimenpidepalkkiot ja arkisin päivystystyön korvaus klo 15.30 jälkeen kertoimella 1.75. Viikonlopun vastaanotoista korvaus on 153,83 e/tunti. Vastaanoton kesto 2-4 t/pv. Asunto järjestetään lyhytkestoisissa työsuhteissa.
Myös lyhytaikaiset sijaisuudet tulevat kysymykseen.

Lähde kokeilemaan laaja-alaista maaseututerveyskeskuksen toimintaa! Et pety.

Yhteydenotot 11.9.19 saakka tkl Timo Peisa, timo.peisa@ranua.fi, 0407379715.
Jatkossa yhteydenotot johtava lääkäri Pentti Kursula, pentti.kursula@ranua.fi, 0407212343

  • Ranuan terveyskeskus