Oulaisten terveyskeskus

Koulutusvapaan pitkä sijaisuus vapautui vuoden alusta. Tässä vaiheessa varmaa on kesän loppuun asti ja jatko sen jälkeen todennäköinen. Kesäksi myös vielä yksi sijaisuus vapaana.

Meidät tunnetaan paikkana jossa on hyvä ilmapiiri, joustavat työjärjestelyt, hyvä konsultaatotuki ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Lääkärin 6 virkaa ovat olleet täytettyinä ja työ on monipuolista: polin ja päiväpäivystyksen lisäksi neuvolatoimintaa, kotisairaanhoitoa ja vuodeosasto käytettävissä.

Monet arvostavat Oulaskankaan sairaalaan läheisyyttä, jossa tapaa eri erikoisalojen kolleegoja vaikkapa lounaspöydässä ja voi helposti konsultoida ja kriittisissä tlanteissa apu on lähellä. Oulaskankaan laajat laboratorio- ja radiologipalvelut ovat nopeasti käytettävissä. Yhteispäivystyksessä voi hankkia lisäansioita.

_______________________________________________________________________

Vuoden alusta vapautui pysyvä virka terveyskeskukseemme. Meidät tunnetaan paikkana jossa on hyvä ilmapiiri, joustavat työjärjestelyt, hyvä konsultaatotuki ja jatkokoulutusmahdollisuudet. Lääkärin virkoja on 6 ja työ monipuolista: polin ja päiväpäivystyksen lisäksi neuvolatoimintaa, kotisairaanhoitoa ja vuodeosasto käytettävissä.

Monet arvostavat Oulaskankaan sairaalaan läheisyyttä, jossa tapaa eri erikoisalojen kolleegoja vaikkapa lounaspöydässä ja voi helposti konsultoida ja kriittisissä tlanteissa apu on lähellä. Oulaskankaan laajat laboratorio- ja radiologipalvelut ovat nopeasti käytettävissä. Yhteispäivystyksessä voi hankkia lisäansioita.

Tarkemmat tiedot Lääkärilehdessä ja Kuntarekryssä.

___________________________________________________________________________

Sijaisuus kesällä 2019 sekä lyhyempiä sijaisuuksia joulu-, hiihto- ja pääsiäislomien aikaan. Mahdollisuus myös päivystää Oulaskankaalla.
Hyvä seniori- ja sairaalan erikoislääkärituki sekä nopeat ja laajat laboratorio ja röntgen palvelut seinän takaa.

  • Oulaisten terveyskeskus