Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro Oy, Pohjanmaa

Nuorisopsykiatrinen asumiskoti Puro Oy on osa Arjessaa. Arjessan kaikille lastensuojelupalveluille yhteinen kuvaava tekijä on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen perheen ja lapsen ongelmat ovat ratkaistavissa oikea-aikaisella ja tarpeen mukaisella tuella, hoidolla ja kasvatuksella. Toiminnan perusta on vaikuttavassa vastuullisuudessa.

Etsimme Nuorisopsykiatrisen asumiskoti Puron laajenevaan työyhteisöön psykiatriaan erikoistunutta LÄÄKÄRIÄ.

Tehtävässä vastaat haasteellisesta ja monimuotoisesta tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyöstä asumiskotiin sijoitettujen nuorten ja heidän perheidensä parissa. Toimit itsenäisesti ja osana ammattimaista ja hyvähenkistä tiimiä. Työhösi kuuluu liikkumista eri toimipisteissä Vähänkyrön ja Seinäjoen alueella. Työ on suoriteperusteista tai osa-aikatyötä yksiköissämme sopimuksen mukaisesti.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta. Eduksi katsomme erikoistumisen nuorisopsykiatriaan sekä lasten- ja nuorisopsykiatrian työkokemuksen.

Tarjoamme paikan dynaamisessa ja innostavassa organisaatiossa, osaavat työkaverit, innostavan työympäristön sekä monipuolisia ja haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jarkko Ala-Hukkala 050-490 34 98

Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään, vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna.

Jos tunnet samoin, hae paikkaa 31.8.2017 mennessä.

Linkki nettisivuillemme: Hae paikkaa!

Arjessa on kasvava valtakunnallinen toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluja lähellä asiakasta. Palveluja tuotetaan noin 900 sosiaali-, terveys-, opetus- ja kasvatusalan ammattilaisen voimin. Me uskomme, että yhden ihmisen auttaminen tänään vie meidät kaikki parempaan tulevaisuuteen huomenna. Olemme osa pohjoismaista Humana-konsernia. www.arjessa.fi