Malmin päivystys Helsingin kaupunki sisätaudit

Helsingissä Malmin sairaalan sisätaudeilla on tarjolla erikoistuvan lääkärin töitä 21.8.2017 alkaen erikoistuvan vaiheen lääkäreille ja 5. kurssin suorittaneille kandeille määräaikaisesti sopimuksen mukaan. Myös lyhytaikaiset sijaisuudet ovat mahdollisia.
Yksikkömme vastaa suuresta potilasvirrasta, potilailla on laajalti ja monipuolisesti erilaisia sairauksia ja löydöksiä. Senioritukeen ja ohjaukseen panostetaan paljon.
Tarjoamme hyvän perehdytyksen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet, monipuolista toimipistekoulutusta ja suosimme myös yksikön ulkopuolisiin koulutustilaisuuksiin osallistumista.
Sairaalamme vastuualueella itäisessä Helsingissä asuu noin 260000 ihmistä ja vastuullamme on aikuisten perustason sisätautien päivystystapausten hoito.
Malmin päivystysyksikössä toimii päivystyspoliklinikka, 3 yleissisätautien vuodeosastoa, 21 -paikkainen päivystys- ja valvontaosasto ja perustason kirurginen päivystys ja perustason kirurgian jälkipoliklinikka ja iltaisin viikonloppuisin terveyskeskuspäivystys.
Sairaalassamme on iltaisin yhteensä 4 sisätautien etupäivystäjää ja öisin 2 sisätautien etupäivystäjää. Sisätautien erikoislääkäri on takapäivystäjänä. Sairaalassa on ympärivuorokautisesti kokenut anestesiologi.
Sairaalassamme toimii röntgen ja laboratorio ympärivuorokautisesti.
Tämä työpaikka on vertaansa vailla oppia kaipaaville lääkäreille. Tule kokeilemaan töiden tekoa erittäin opettavaisessa paikassa!

Sisätautien yksikön koulutusoikeudet Helsingin yliopiston erikoislääkärikoulutusohjelmassa:
Sisätaudit runkokoulutus 2v3kk
Akuuttilääketiede 2v3kk
Geriatria 1v
Meillä suoritettua palvelua voi hyväksyttää myös moneen erikoisalaan reunapalveluna

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Lea Lappeteläinen
Apulaisylilääkäri

Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut
Malmin päivystys
PL 6500, 00099 Helsingin kaupunki
Talvelantie 6, rak 2,
Puh. 050-4022923
email: lea.lappetelainen@hel.fi