Kuopion yliopistollinen sairaala

Kesätöihin KYS Akuuttiin!

Hei sinä lääketieteen opiskelija, jolla on kesään mennessä LT5 -vuosikurssi suoritettuna!

KYSin palvelukeskus Akuutissa haetaan lääkäreitä kesän ajan sijaisuuksiin päivystyksessä. Sijaisuuksien pituus vaihtelee joustavasti yksittäisistä vuoroista koko kesän mittaisiin sijaisuuksiin.

KYS päivystyksessä on helppo aloittaa uransa päivystävänä lääkärinä, koska potilasmateriaali on valikoitua (kaikille tehdään triage) ja aina on kokeneempi lääkäri/lääkäreitä apuna, eli yksin ei tarvitse koskaan tehdä töitä.

Katso lisätietoa meistä:

https://www.youtube.com/watch?v=Y5mzBWoFEqM ja https://www.finnem.fi/duuniin/kys/

Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi sijaisuuksiin osaamiskeskusjohtaja Tero Martikaiselle, puh. 044 717 5045. Sähköposti: tero.martikainen@kuh.fi

Tervetuloa!

 

——————————————————————————————————

Kiinnostavatko lisäansiot keikkatyöluonteisen ilta- ja yöpäivystyksen muodossa?

KYSin päivystysalueella on lääkäreiden osalta uudistettu palkkasopimus virka-ajan ulkopuoliseen päivystystyöskentelyyn, mikä takaa kilpailukykyisiä lisäansioita, vaikka tekisit esim. vain 1-2 vuoroa kuukaudessa normaalin päivätyösi ohella. Päivystävinä lääkäreinä voivat toimia laillistetut erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit tai lääketieteen lisensiaatit.

Mitä päivystävä lääkäri tekee meidän päivystysalueella?
Päivystävän lääkärin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ESI 3-5 -luokiteltujen yleislääketieteen potilaiden tutkiminen ja hoito operatiiviselta ja konservatiiviselta linjalta. Ruuhkatilanteissa muiden erikoisalojen lääkärit ovat tukena. Lisäksi tehtävään kuuluu ensihoidon ja akuuttiosaston konsultaatioihin vastaaminen puhelimitse. Päivystysalueella päivystävät myös kirurgian, sisätautien, neurologian ja lastentautien päivystäjät. Talossa on myös gynekologian, psykiatrian, radiologian ja anestesiologian/tehohoidon päivystäjät. Konsultaatiot saa tarvittaessa yöaikaan kaikilta erikoisaloilta.

Kiinnostaako kuulla lisää?
Löydät lisää tietoa sekä esimerkkilaskelmia ansioista/palkkasopimuksesta täältä: https://www.psshp.fi/ammattilaiset/laakarina-kysissa/tervetuloa-paivystajaksi-kysiin

Voit ilmoittautua päivystysrinkiimme täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/paivystava-laakari-kysiin-280598/

Voit halutessasi jakaa tietoa eteenpäin muille kiinnostuneille.

Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Tero Martikainen, 044 717 5045, tero.martikainen(at)kuh.fi