Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, Nurmijärvi

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden sotea jo nyt Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymään.

Haemme terveyspalveluihin ja sairaanhoitoon Nurmijärvelle

lääkäriä kotihoitoon, vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Yksikkömme on aktiivinen ja kehittyvä. Voit olla jo erikoistunut tai erikoistumassa, räätälöimme Sinulle juuri Sinua kiinnostavan työnkuvan.

Tarjoamme kehityshenkisen työympäristön sekä hyvät konsultaatio-, koulutus- ja tutkimusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen paikallisen sopimuksen mukaisen palkan.

Meillä on yleislääketieteen, geriatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet. Halutessasi voidaan työnkuvaan räätälöidä mukaan myös geriatrista poliklinikka työtä ja työnkierto eri toimipisteissämme on mahdollista.

Meille pääsee sujuvasti julkisilla ja autollakin on helppoa tulla pääkaupunkiseudulta, ruuhkaa vastaan.

Arvostamme ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimin jäsenenä. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa asiantuntevaa sairaanhoitoa potilaan tarpeet huomioiden ja voimavaroja tukien.

Haettava virka sijoittuu Terveyspalveluiden ja sairaanhoidon palvelualueelle ympärivuorokautisten ja kotona asumista tukevien lääketieteellisten palveluiden tulosalueelle. Teemme läheistä yhteistyötä asumispalveluiden, avosairaanhoidon, kotisairaalan, terveyskeskussairaalan ja Hyvinkään sairaalan palliatiivisen poliklinikan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon ylilääkäri Kaisa Rajala, puh. 040 756 9546, kaisa.rajala@keusote.fi.

Soita ja keskustellaan juuri Sinua kiinnostavasta työnkuvasta.

Hakuaika päättyy 16.5.2019 klo 14.00.

Kelpoisuus- ja palvelussuhteenehdot

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Lääkärisopimuksen mukaan. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta. Keusote on savuton työpaikka.

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija-arvioita.

Sote ihmisen kokoiseksi

  • Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, Nurmijärvi