Kanta-Hämeen keskussairaala, Päivystysklinikka

Kiinnostaako hyvin palkattu päivystystyö kesätyönä? Oletko kiinnostunut jatkossa akuuttilääketieteeseen erikoistumisesta? Nyt sinulla olisi oiva mahdollisuus tutustua yhteen suomalaiseen akuutti-lääketieteen osaamiskeskukseen kesätyön kautta!

Kanta-Hämeen keskussairaalan Päivystysklinikka tarjoaa kesätöitä kahdelle 5. vuoden opinnot suorittaneelle lääketieteen opiskelijalle ja kahdelle vastavalmistuneelle lääkärille

Tarjolla on töitä monipuolisesti arkisin, viikonloppuisin, päivätyönä sekä iltaisin ja öisin. Työvuorot voidaan sopia täysin virka-aikaan tai sen ulkopuolelle. Vuorot arkisin ja viikonloppuisin ovat klo 8 – 16, 15.30 – 22 tai -23 sekä klo 22 – 08. Lisäksi tarkkailuosaston vuoro on viikonloppuisin klo 8 – 16. Mahdollista on sopia myös esim. tietty työvuorojen määrä viikossa. Työ on ns. aula-linjan ja seuranta-linjan potilaiden hoitoa. Seurantalinjalle potilaat tulevat pääasiassa ambulanssilla ja aula-linjalle ”kävellen”. Päivystysklinikassa on 24/7 sisätautien, kirurgian ja akuuttilääketieteen päivystäjät eli konsultaatioapua on aina saatavilla. Laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä vierianalytiikka 24/7. Itse lupaan henkilökohtaisen perehdytyksen päivystysklinikkaan ja sen toimintaa.

Korvaukset päivystystyöstä ovat erittäin hyvät eli kandille 42 – 72 €/t riippuen työvuoron ajankohdasta. Esimerkiksi viikottaisilla kahdella päivävuorolla, yhdellä arki-illalla ja yhdellä yövuorolla pääsee reilun 7000 euron kuukausituloihin! Valmiin lääkärin korvaustaso ns. ulkopuolisen päivystäjän sopimuksella on luonnollisesti korkeampi.

Tämä työ on siitä kiva, että voimme todellakin junailla yhdessä sopivat työvuorot. Ja tästä työstä kiinnostuneiden on myöhemmin erittäin hyvä jatkaa akuuttilääketieteen erikoistumiseen. Tällä hetkellä meillä on 11 akuuttilääketieteen erikoistuvaa lääkäriä. Lähiaikoina avautuu pari pitkää sijaisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää!

Veli-Pekka Rautava
osastonylilääkäri
veli-pekka.rautava@khshp.fi
puh. 03 629 4541 tai 040 193 7418

  • Kanta-Hämeen keskussairaala, Päivystysklinikka