Kallaveden Työterveys

Nyt olisi erittäin mukavaa kesätyötä tarjolla Kallaveden Työterveydessä lääketieteen kandidaateille, jotka ovat suorittaneet 5. vuosikurssin opinnot. Meidän potilaamme ovat kommunikaatiokykyisiä aikuisia, jotka tulevat ja yleensä poistuvatkin omatoimisesti vastaanotolta. Mitä me odotamme sinulta: tilanneherkkyyttä, empaattisuutta, lääkärin perusvastaanottotaitoja ja intoa oppia uutta.
Toivomme sinun viihtyvän kanssamme työpaikalla pääsääntöisesti klo 8-16 ja perjantaisin klo 15 saakka. Meillä ei tarvitse painaa työtä tauotta, järjestämme sinulle järkevät aikataulut vastaanotolle.

Kaikki muu aika Kuopiossa on sinun omaasi, vietät sen sitten Kallaveden rannalla tai tentteihin lueskellen. Viikonloppuisin jopa toivomme, että unohdat työasiat. Kinkkisten tapausten kanssa sinun ei tarvitse pähkäillä yksin, takaamme sinulle vanhemman kollegan konsultaatiot aina, kun olet töissä. Lisäksi tukenasi on joukko kokeneita työterveyshuollon erityisasiantuntijoita. Palkkauksen suhteen tulet varmasti olemaan tyytyväinen. Jos on tarvetta saada kasaan vanhempi amanuenssuuri, meillä työskentely korvaa senkin. Kuopiosta järjestyy kesäaikana tilapäinen asunto helposti.
Mitäpä tässä enää mietit, ota yhteyttä mahdollisimman pian anne.juntunen@kvtt.fi tai 044 7918203. Meillä kesä alkaa jo huhtikuussa…