Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

Ylilääkärin sijaisuus, Perhepalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut, Nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut

______________________________________________________________

Haku päättyy: 22.11.2019

Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty: 29.10.2019

Työn luonne: Kokoaikatyö

________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Etsimme osaavaan joukkoomme ylilääkärin sijaista ajalle 2.1. – 31.12.2020 Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin (lastenpsykiatria/nuorisopsykiatria). Myös alasta kiinnostuneet lääkärit huomioidaan.

Ylilääkäri johtaa ja kehittää lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden toimintaa vastuualueen toimintasuunnitelman mukaisesti yhdessä toimintayksikön esimiesten kanssa.
Tehtävä edellyttää hallinnollista kokemusta, lasten- ja nuorisopsykiatrian tuntemusta ja kokemusta yhteistyöstä moniammatillisen verkoston kanssa. Potilastyötä toteutamme näyttöön perustuvilla hoitomalleilla. Lastenpsykiatrian palvelut toteutamme avopalveluina. Yksikössä toimii nuorisopsykiatrian viikko-osasto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn. Lääkärityön tukena on osaava ja itsenäisesti työskentelevä henkilökunta.

Panostamme ammatillisiin kehittymistarpeisiisi. Tehtäväkuva on räätälöitävissä soveltuvin osin.

Voit aloittaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ylilääkäri Saarinka Mäki-Hokkoselta.

_________________________________________________________________

Työ alkaa: 2.12.2019 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus
Työavain: 257933

Yhteystiedot

Ylilääkäri Saarinka Mäki-Hokkonen, puh. 040
651 3958, saarinka.maki-hokkonen@eksote.fi

 

___________________________________________________________________________

 

Kardiologian erikoislääkärit (2)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

______________________________________________________________________

Haku päättyy: 29.11.2019

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 9.10.2019

Työn luonne: Kokoaikatyö

________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta kardiologian erikoislääkäriä. Etelä-Karjalan keskussairaalassa kardiologin työ on monipuolista osasto- ja poliklinikkatyötä ja meillä on myös oma angiolaboratorio. Teho-, valvontaosasto ja vuodeosastotilat ovat uudet ja uutta angiolaboratoriota on aloitettu suunnittelemaan. Palkkaus on kilpailukykyinen ja rekrytointisopimus takaa hyvät koulutusedut, esim. vuosittaisen kongressimatkan. Erikoislääkärin työnkuvaa on mahdollista räätälöidä myös osa-aikaiseksi ja toivomuksen mukaan invasiiviseen tai konservatiiviseen suuntaan.

Työhön kuuluu potilastyö osastolla ja poliklinikalla, sekä toimenpidekardiologiaa osaamisprofiilin mukaan. Vapaamuotoinen päivystys medisiinisenä takapäivystäjänä (1-3 krt/kk) kuuluu
työnkuvaan, sekä osallistuminen kardiologian potilaiden kiertoon, joka järjestetään viikonloppuisin ja juhlapyhinä hyvällä korvauksella paikallisella sopimuksella.

Tästä linkistä voit katsoa videon Lääkäriksi Eksoteen:

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan kardiologian erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomenkielen taito. Näiden alojen eriytyvän vaiheen erikoistuvat lääkärit huomioidaan haussa.

Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Noudatamme 4 kk koeaikaa. Virkoja haetaan sähköisesti 29.11.2019 mennessä osoitteessa www.eksote.fi/rekry. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130
LAPPEENRANTA

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Paikallisen sopimuksen mukaan
Työavain: 253168

_____________________________________________________________________

Yhteystiedot

Kardiologian ylilääkäri Seppo Utriainen p. 044 791 5825, medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, p. 044 791 5701, etunimi.sukunimi@eksote.fi

 

_________________________________________________________________________

 

Erikoislääkäri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, lasten ja nuorten kehitykselliset palvelut

___________________________________________________________________________

Haku päättyy:21.10.2019                             Työsuhteen kesto:Vakinainen

Ilmoitus jätetty:30.9.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

____________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme vakinaiseen virkaan erikoislääkäriä (lastenneurologia/lastentaudit tai muu soveltuva erikoisala) lasten ja nuorten kehityksellisiin palveluihin.

Erikoislääkärinä vastaat lasten ja nuorten erityisvaikeuksien tutkimisesta ja kuntoutuksesta yksikössä sekä toimit moniammatillisen työryhmän lääketieteellisenä asiantuntijana. Perhepalveluissa on mukava ja osaava työyhteisö, koulutusmyönteinen ilmapiiri ja toimintaa kehitetään aktiivisesti.

Voit aloittaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään on mahdollista sisällyttää 31.5.2020 saakka osa-aikainen ylilääkärin sijaisuus.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemukset 21.10.2019 mennessä.

Työ alkaa:                             1.12.2019

Palkkaus:                             Sopimuksen mukaan

Työavain:                             252349

 

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
130 000 syytä herätä aamuisin

 

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

 

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

 

www.eksote.fi

Kiinnostuitko? Kysy lisää ylilääkäri Leena-Maria Pohjola puh. 040 651 3934

palvelupäällikkö Anne Korhonen puh. 040 5351344

etunimi.sukunimi@eksote.fi

 

 

_________________________________________________________

Kuntoutusjohtaja / fysiatrian ylilääkäri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy:31.10.2019                             Työsuhteen kesto:Vakinainen

Ilmoitus jätetty:30.9.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haettavana on kuntoutusjohtajan/fysiatrian ylilääkärin virka Eksoten kuntoutuksen vastuualueelle ja fysiatrian poliklinikalle 1.3.2020 alkaen nykyisen kuntoutusjohtajan / fysiatrian ylilääkärin jäädessä eläkkeelle 1.4.2020.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä on neljä vastuualuetta, joista kuntoutus on yksi.

Fysiatrian poliklinikalla on ylilääkärin lisäksi kaksi fysiatrian virkaa, joista toinen on erikoistuvan lääkärin virka. Kuntoutusjohtajana kuulut Eksoten johtoryhmään ja olet suoraan toimitusjohtajan alainen. Toimit kuntoutusjohtajana ja kuntoutuksen kehittäjänä 3-4 päivänä viikossa ja fysiatrian ylilääkärin virkaa hoidat täyspäiväisesti 1-2 päivänä viikossa, jolloin paitsi ohjaat erikoistuvaa, myös hoidat fysiatrian potilaita. Meillä on ollut 3 vuoden koulutusoikeus fysiatriaan Itä-Suomen ja Helsingin yliopistolta. Fysiatrian poliklinikan lisäksi Kuntoutuksen vastuualueeseen kuuluu mm. Kuntoutuskeskus, jossa on mm. fysiatris-neurologinen vaativan kuntoutuksen osasto keskussairaalan uudessa K-siivessä, jossa työskentely on myös mahdollista.

Edellytämme hyviä ja todennettuja johtamistaitoja, fysiatrian erikoislääkärin oikeuksia ja laaja-alaista kuntoutuksen kehitysotetta.

Virassa on 6 kk koeaika.

Työ alkaa:                             Sopimuksen mukaan

Palkkaus:

Työavain:                             252465

 

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
130 000 syytä herätä aamuisin

 

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

 

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

 

www.eksote.fi

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Timo Saksela, puh 0400 811 996, LT, fysiatrian ylilääkäri, kuntoutusjohtaja Markku Hupli, puh. 044 791 5516

etunimi.sukunimi@eksote.fi.

 

 

____________________________________________

Erikoistuvia lääkäreitä, Kuntoutuksen vastuualue

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy:31.10.2019                             Työsuhteen kesto:Määräaikainen

Ilmoitus jätetty:30.9.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Eksote etsii geriatriaan, fysiatriaan ja yleislääketieteeseen erikoistuvia lääkäreitä kuntoutuksen vastuualueelle

Virkoja on auki kahdelle geriatriaan erikoistuvalle, yhdelle fysiatriaan erikoistuvalle ja 6 kuukaudeksi kahdelle yleislääketieteeseen erikoistuvalle 1.12.2019 alkaen.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin fysiatrialla on 3 vuoden koulutusoikeus Itä-Suomen sekä Helsingin yliopistolta. Geriatrian koulutusoikeudet meillä on Itä-Suomen yliopistolta ilman määräaikaa, yleislääketieteen palvelua voidaan hyväksyä vähinään 6 kk.

Kelpoisuutena erikoistuvan lääkärin virkaan on laillistetun lääkärin pätevyys.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Työ alkaa:                             1.12.2019

Palkkaus:                             LS ja paikallinen palkkaussopimus

Työavain:                             251913

 

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
130 000 syytä herätä aamuisin

 

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

 

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

 

www.eksote.fi

LT, Fysiatrian ylilääkäri, kuntoutusjohtaja Markku Hupli puh. 044 791 5516 ja kuntoutusylilääkäri, LT, fysiatrian erikoislääkäri Satu Luoto, puh. 044 791 4670 sekä vs. geriatrian ylilääkäri Laura Majander, puh. 040 127 4113, etunimi.sukunimi@eksote.fi.

 

_____________________________________________

Erikoislääkäri, urologia

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy:3.11.2019                               Työsuhteen kesto:Vakinainen

Ilmoitus jätetty:30.9.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Viran hoitaminen osa-aikaisena on mahdollista erikseen sovittaessa.

Kelpoisuutena virkaan on Suomessa laillistettu urologian erikoislääkäri. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös urologiaan erikoistuvien lääkäreiden hakemukset. (Viran voi ottaa vastaan siinä vaiheessa, kun erikoistuminen on asianmukaisesti suoritettu ja hakijalla on erikoislääkärin oikeudet.)

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Työ alkaa:                             Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                             LS ja paikallinen sopimus

Työavain:                             251547

 

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
130 000 syytä herätä aamuisin

 

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

 

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

 

www.eksote.fi

Urologian ylilääkäri Sebastian Becker, p. 044 791 4844, sebastian.becker@eksote.fi

 

_______________________________________________

Sairaalan johtaja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Akuuttisairaala

_______________________________________________________________

Haku päättyy: 14.10.2019   Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 27.9.2019  Työn luonne: Kokoaikatyö

_______________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaalan johtajaa Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Viran hoitoon kuuluvat erikoissairaanhoitolain määrittämät johtajaylilääkärin tehtävät.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme johtamiskokemusta ja -koulutusta. Viran menestyksellinen hoito edellyttää tahtoa kehittää uusia kustannustehokkaita ja asiakaslähtöisiä erikoissairaanhoidon toimintamalleja yhdessä avoterveydenhuollon ja vanhustenpalvelujen kanssa. Tukena on koko Eksoten innovatiivinen työyhteisö ja asiansa
osaava terveys- ja vanhustenpalvelujen johtajatiimi.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työavain: 251779

Yhteystiedot

Terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja, LT
Tuula Karhula, puh. 040 194 4936,
tuula.karhula@eksote.fi
Toimitusjohtaja Timo Saksela, puh. 0400
811 996, timo.saksela@eksote.fi

_________________________________________________________________

 

Sisätautien ylilääkäri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

______________________________________________________________

Haku päättyy: 31.10.2019

Haku päättyy: 31.10.2019

Työsuhteen kesto: Vakinainen

Työn luonne: Kokoaikatyö

__________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Ylilääkärinä kehität sisätautien hoitokäytäntöjä ja prosesseja. Vastaat osaltasi yksikön toiminnasta ja taloudesta. Toimit yksikön lääkäreiden esimiehenä sekä osallistut erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen ja ohjaamiseen. Työnkuvaan kuuluu myös potilastyö ja vapaamuotoinen päivystys (1-3 krt/kk).

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan sisätautien tai sisätautien suppean alan erikoislääkärin pätevyys ja hyvä suomenkielen taito. Hallinnollinen kokemus ja koulutus katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin
potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.eksote.fi/rekry. Työhakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri,
Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 LAPPEENRANTA.

____________________________________________________________

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus

Työavain: 251299

Yhteystiedot:

Lisätietoja antaa vt. ylilääkäri Eila Elovaara,

puh. 040 139 0324 tai apulaisylilääkäri Lorenzo

Sandini, puh. 040 198 8916,

etunimi.sukunimi@eksote.fi

 

_________________________________________________________________

Erikoislääkäri, plastiikkakirurgia

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy:11.10.2019                             Työsuhteen kesto:Vakinainen

Ilmoitus jätetty:13.9.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Viran hoitaminen osa-aikaisena on mahdollista erikseen sovittaessa.

Kelpoisuutena virkaan on Suomessa laillistettu plastiikkakirurgian erikoislääkäri. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös plastiikkakirurgiaan erikoistuvien lääkäreiden hakemukset. (Viran voi ottaa vastaan siinä vaiheessa, kun erikoistuminen on asianmukaisesti suoritettu ja hakijalla on erikoislääkärin oikeudet.)

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Työ alkaa:                             Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                             LS ja paikallinen sopimus

Työavain:                             248868

 

Työnantajakuvaus Yhteystiedot
130 000 syytä herätä aamuisin

 

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

 

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia. Vakituiseen virkaan valittavalle, jolla ei ole asuntoa työsuhteen alkaessa, kustannetaan kuukauden asuminen työnantajan järjestämässä asunnossa. Kyseessä on verotettava etuus.

 

www.eksote.fi

Kirurgian ylilääkäri Antti Hietaranta, p. 044 791 5275, antti.hietaranta@eksote.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote