Attendo Eurajoen terveysasema

Etsimme nyt yleislääkäriä Attendolle ulkoistetulle Eurajoen terveysasemalle!

Luvia liittyi Eurajoen kuntaan vuoden 2017 alussa ja uudessa Eurajoen kunnassa on nyt kaksi terveysasemaa, Luvian ja Eurajoen terveysasemat. Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä ostaa Eurajoen ja Luvian asemien avoterveydenhuollon palvelut Attendo Terveyspalvelut Oy:ltä. Eurajoen terveysasema sijaitsee n. 15 kilometrin päässä Raumalta ja n. 35 kilometrin päässä Porista. Terveysasema on auki arkisin klo 8-16, mutta myös osa-aikaisesta työstä on mahdollisuus neuvotella. Työnkuvaan sisältyy vastaanotto ja päiväpäivystys, mutta sitä toki rakennetaan lääkärin oman mielenkiinnon mukaisesti.

Laboratorio on Eurajoella avoinna arkisin klo 8-10.30 ja käytettävissä on mm. muistihoitajan, jalkahoitajan, diabeteshoitajan, fysioterapeutin ja psykiatrisen sairaanhoitajan osaaminen. Aseman yhteydessä on palvelukeskus Jokisimpukka, mistä löytyy myös 10-paikkainen vuodeosasto.

Asemalla työskentelee vastuulääkärinä yleislääketieteen erikoislääkäri Simo Rehunen sekä hänen lisäkseen kaksi yleislääketieteen erikoislääkäriä yksi työterveyshuollon erikoislääkäri ja yksi lisensiaatti. Asemalla käyvät säännöllisesti myös lastenpsykiatri, nuorisopsykiatri, ortopedi, neurologi, ihotautilääkäri ja aikuispsykiatri. Hoitajat ovat kokeneita ammattilaisia ja aina tarvittaessa lääkärin apuna.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on kilpailukykyinen! Potilastietojärjestelmänä käytössä on Pegasos.

Lisätietoja
tiina.kaarto@attendo.fi
046 851 2345

  • Attendo Eurajoen terveysasema