Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiiri

Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

 

Siun soten alueella toimii 20 terveysasemaa, joihin tarvitsemme jatkuvasti niin lyhyempiä kuin pidempiäkin lääkärin sijaisia. Sijaisuuksien kestot vaihtelevat muutamasta kuukaudesta aina vuoteen, aika-ajoittain myös vapaana olevia virkoja voi olla tarjolla! Otathan yhteyttä, mikäli haluat, että suunnittelemme sinulle toiveittesi mukaisen työjakson joko Siun soten ydinalueelta eli Joensuusta taikka Pohjois-Karjalan kauniilta maakunta-alueilta luonnonhelmasta.

Haemme Pohjois-Karjalan keskussairaalan yhteispäivystykseen akuuttilääketieteeseen lääkäreitä.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi työskentelemään mukavaan työyhteisöön kokeneen henkilökunnan kanssa! Pohjois-Karjalan keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala. Tarjolla erilaisia tehtäviä ja keikkatyötä. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä myös itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Kysy lisätietoja palvelujohtaja, ylilääkäri Susanna Wilen, susanna.wilen@siunsote.fi p. 013 330 4042

___________________________________________________________________________________

Siun sotessa on haettavana 31.7.2019 mennessä ERIKOISTUVAN LÄÄKÄRIN viransijaisuus, naistentautien ja synnytysten klinikka

Erikoistuvan lääkärin viransijaisuus on ajalle 1.9.-31.12.2019.

Olet hakemamme henkilö, mikäli tarvitset yleislääketieteen erikoistumiseen palvelujakson naistentautien ja synnytysten klinikassa tai jos olet kiinnostunut tutustumaan naistentauteihin ja synnytyksiin mahdollisena erikoistumisalana! Jakson aikana on mahdollisuus saada perusvalmiudet gynekologisten potilaiden tutkimiseen ja äitiyspoliklinikan toimintaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.

Erikoistuvat lääkärit perehdytetään hyvin ja he työskentelevät erikoislääkärien kiinteässä ohjauksessa. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.  Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.

Viransijaisuus täytetään 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Jaana Fraser p. 013 330 3050 jaana.fraser@siunsote.fi

Työtehtävään haetaan sähköisesti. https://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=2128&lang=fi

___________________________________________________________________________________

 

Siun sotessa on haettavana 31.7.2019 mennessä ERIKOISLÄÄKÄRIN viransijaisuus, naistentautien ja synnytysten klinikka

Erikoislääkärin viransijaisuus on ajalle 1.9.-31.12.2019.

Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista. Meillä on mukavat työkaverit, hyvä kollegoiden tuki, monipuolista osaamista ja tekemisen meininki.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.

Viransijaisuus täytetään 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Jaana Fraser p. 013 330 3050 jaana.fraser@siunsote.fi

Työtehtävään haetaan sähköisesti. https://siunsote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=1&jid=2127&lang=fi