Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Virrat

Etsimme lääkäreitä terveyskeskustyöhön Virroille ja Ruovedelle. Töitä on tarjolla vaikka heti sekä vastaanotoilla että vuodeosastoilla. Etsimme työntekijöitä lyhyisiin ja pitkiin työsuhteisiin, myös sijaisuuksia on usein tarjolla.

YEK-mahdollisuus on ja myös ns. pakolliset tk-jaksot on helppo tehdä meillä. Toimenkuva ja palkkaus ovat täysin neuvoteltavissa.

Virrat ja Ruovesi kuuluvat Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin (TAYS). Yhteistoiminta-alueen terveydenhuollon järjestämisestä vastaa Keiturin Sote Oy, joka on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö.

Käytössä on arkipäivisin perustutkimusvälineistö (natiivikuvaukset ja laboratoriotutkimukset).

Virtain terveyskeskuksella toimii säännöllisesti useita konsultteja, kuten urologi, kardiologi, GI-kanavaskopisti, radiologi ja gynekologi. Talon päällikkölääkärikin on ortopedi. Lähitukena nuorelle kollegalle on useampi seniorilääkäri.

Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa. Lyhytaikaisissa työsuhteissa pystymme tarjoamaan kalustetun asunnon.

Ota yhteyttä:

Tuomas Savikkomaa

vastaava lääkäri

044 715 1695 tuomas.savikkomaa@keiturinsote.fi

tai

Jari Kolkkinen

toimitusjohtaja

044 715 1200 jari.kolkkinen@keiturinsote.fi

A-klinikkasäätiö / Länsi-Suomen Palvelualue

A-klinikka Oy toukokuu 2018 rekryilmoitus

A-klinikka Oy on A-klinikkasäätiön täysin omistama yritys. Tuotamme korkeatasoisia päihde- ja mielenterveyspalveluita valtakunnallisesti.

Etsimme joukkoomme päihde- ja mielenterveyspotilaiden hoidosta kiinnostuneita

lääkäreitä eri yksiköihimme

Päihdesairaalaan, Espooseen, Hämeenlinnaan, Lahteen, Tampereelle, Turkuun ja Saloon

vakinaisiin työsuhteisiin, eri mittaisiin sijaisuuksiin ja osa-aikaisuuksiin.

Jos et ole vielä päihdelääkäri, voit aloittaa tai suorittaa meillä loppuun päihdelääketieteen erityispätevöitymisen. Palveluitamme hyväksytään hyvin myös erikoistumispalveluiksi mm. yleislääketieteeseen ja työterveyshuoltoon.

Olemme aloittaneet uuden erityispätevöityjien koulutusohjelman, jossa sinulle räätälöidään tarpeidesi ja toiveidesi mukainen työjakso. Erityispätevyyden suorittajille järjestetään viikoittain erilaista koulutusta niin päihdelääketieteestä kuin potilasasioistakin. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset. Säännöllisten
konsultaatiotuntien lisäksi seniorikollega on virka-aikaan aina tavoitettavissasi vähintään

puhelimitse. Tukenasi on myös kokenut, moniammatillinen päihdetyöntekijöiden tiimi. Pääset osallistumaan monipuolisesti päihdelääketieteen koulutuksiin.

Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan ja jakaa eri yksiköiden välille. Osan työstä voi suorittaa myös etänä. Työ tapahtuu virka-aikaan, päivystysvelvollisuutta ei ole.

Lisätiedot: www.a-klinikka.fi/tyopaikat ja
ylilääkärit Margareeta Häkkinen ja Markus Partanen (etunimi.sukunimi@a-klinikka.fi)