Etelä-Savon sairaanhoitopiiri

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Lääkäriksi Essoten perusterveydenhuoltoon!

Essote (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluita Mikkelin seudulle. Olemme kehittyvä ja uudistuva kuntayhtymä, joka tuottaa 105 000 Etelä-Savolaiselle hyvinvointipalveluita.

Essotessa on nyt avoinna viisi (5) terveyskeskuslääkärin virkaa. Virat sijoittuvat Mikkelin seudulle.
2 perusterveydenhuoltoon Mikkeliin
1 perusterveydenhuoltoon Mäntyharjuun
1 perusterveydenhuoltoon Pertunmaalle
1 perusterveydenhuoltoon Puumalaan.

Mikkelin hyvinvointikeskuksessa lääkärin on helppo konsultoida eri erikoisalojen erikoislääkäreitä, sillä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit työskentelevät tiiviillä alueella samoissa tiloissa. Erikoislääkärin konsultaatiot hoituvat ensisijaisesti puhelimitse, mutta tarvittaessa he tulevat paikan päälle tutkimushuoneeseen.

Mäntyharjun työyhteisö koostuu 2-3 kokeneemmasta virkalääkäristä sekä 1-2 erikoistuvasta lääkäristä. Jokaisella asemalla työskentelee vakituisesti vähintään 1 erikoislääkäri. Näillä asemilla voi jokaista työyhteisönsä jäsentä oman nimetyn konsulttikollegan ja tutorin lisäksi.

Pertunmaalla ja Puumalassa työskennellään itsenäisesti 2-5 päivänä viikossa. Konsultointiapua saa Mikkelin hyvinvointikeskuksen nimetyltä konsulttikollegalta sekä erikoissairaanhoidon lääkäreiltä soittaen.

Virkoihin ei sisälly päivystysvelvollisuutta, mutta halutessa lääkäri voi päivystää Essoten YLE-päivystyksessä. Potilastietojärjestelmänä käytetään Efficaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Olemme koulutusmyönteisiä ja kannustamme työntekijöitämme osallistumaan talon sisäisiin koulutuksiin, sekä kansainvälisiin ja Suomessa järjestettäviin koulutustapahtumiin. Pidämme huolen säännöllisestä toimipaikkakoulutuksesta.

Olemme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskus ja panostamme lääkäreiden jatkokoulutukseen. Meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kuntarekryfi-sivun kautta. Hakunumero virkaan on 151826. Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä.

Tervetuloa joukkoomme!

_______________________________________________________________

Lääkäriksi Essoten perusterveydenhuoltoon!

Essoten perusterveydenhuollossa tarjolla lyhyt- ja pitkäaikaisia lääkärin töitä. Myös lyhytaikaiset sijaisuudet ovat mahdollisia.

Essoten kuntayhtymässä lääkärin on mahdollista tehdä töitä 11 eri hyvinvointikeskuksessa Etelä-Savon alueella ja Yleislääketieteen vastaanotolla Mikkelin keskussairaalassa. Hyvinvointikeskuksemme sijaitsevat alle tunnin ajomatkan päässä Mikkelin matkakeskuksesta/keskustasta (Hirvensalmi, Pankalampi (vain hammaspalvelut), Anttola, Haukivuori, Ristiina, Suomenniemi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala).

Lääkäreillämme on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaansa omien kiinnostuksien myötä. Lääkärimme voi vaikuttaa, haluaako tehdä työtä pienemmässä yhden lääkärin hyvinvointikeskuksessa, tai valita useamman kollegan työyhteisö. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä Yleislääketieteen vastaanotolla Mikkelin keskussairaalassa.

Hyvinvointikeskuksien konsultointimahdollisuudet ovat hyvät eri erikoisalojen erikoislääkäreihin. Mikkelin keskussairaalan uudet tilat mahdollistavat entistä paremmat mahdollisuudet suoriin konsultaatioihin eri erikoisalojen lääkäreiden kanssa. Nuorille lääkäreille nimeämme henkilökohtaiset tutor-lääkärit ja konsulttikollega, joita voi tavata tai joille voi soittaa työpäivän aikana.

Essote on työantajana joustava ja koulutusmyönteinen. Lääkäreidemme on mahdollista tehdä YLE-päivystystä Mikkelin keskussairaalalla ja tehdä töitä osa-aikaisesti. Kannustamme lääkäreitämme osallistumaan koulutustilaisuuksiin. Töiden aloittamisen ajankohta ja pituus voidaan räätälöidä joustavasti. Autamme käytännönjärjestelyissä (asunto, töiden aloitus yms.).

Lähetä meille hakemus sähköpostin kautta, niin keskustellaan juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Lisätietoja:
Yleislääketieteen erikoislääkäri Riitta Karppi, puh.0403597294
ja rekrytointikoordinaattori Saga Lampinen, puh. 040 359 7244
Sähköpostit kaikille etunimi.sukunimi@essote.fi

______________________________________________________________

Essotella avoinna erikoistuvien lääkäreiden ja erikoistuvien sijaisten paikkoja sisätautien erikoisalalle syksylle 2017 ja keväälle 2018. Myös lyhytaikaiset sijaisuudet ovat mahdollisia.

Sisätautien erikoisala on monipuolinen oppimisympäristö erikoistuvalle lääkärille (yleissisätaudit, reumatologia, kardiologia, endokrinologia, nefrologia ja gastroenterologia). Erikoistuville lääkäreillemme opetamme sydämen ultraääni ja polkupyörärasitustestit, joihin tutustutaan seniorilääkärin avustuksella. Päivystysvastuu on jaettu viikonloppuisin 12 tunnin päivystysjaksoihin. Erikoistuvalla lääkärillä on vahva seniorilääkärin tuki. Sisätaudeilla järjestetään viikoittain oma meeting ja kuukausittain sairaalan yhteinen meeting. Erikoistumisjakson ajankohta ja pituus voidaan räätälöidä joustavasti. Autamme käytännönjärjestelyissä (asunto, töiden aloitus yms.).

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa jäsenkunnilleen (Mikkeli, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala) sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi Essote tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut. Essotessa työskentelee yli 3100 ammattilaista. Essoten keskussairaalassa Mikkelissä on rakenteilla tulevaisuuden hyvinvointikeskus.

Lisätietoja:
Sisätautien ylilääkäriltä Jori Nousiaiselta (jori.nousiainen@essote.fi), puh. 040 359 6924 tai
rekrytointikoordinaattorilta Saga Lampiselta (saga.lampinen@essote.fi), puh. 040 359 7244

Yleistietoja:
http://www.essote.fi

50100 Mikkeli
Porrassalmenkatu 35-37
URL: