Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Kauhavan terveyskeskus

Kuntayhtymämme tuottaa palvelut Kauhavan kaupungille ja Evijärven kunnalle. Väestöpohjamme on n. 20 000 ja virkapohjia on 13. Kaikki lääkärimme ovat pääterveysasemalla Kauhavan keskustassa.

Iloiseen joukkoomme mahtuisi vielä pari tekijää tammikuusta alkaen! Pidempään sijaisuuteen tulevalle työnkuva voidaan räätälöidä omien toiveiden ja osaamisalueitten mukaisesti, monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä on tarjolla. Päivystämiseen ei ole pakkoa, vapaaehtoisesti saa tehdä jos haluaa. Keikkaakin saa tehdä, myös yksittäiset päivät ja lyhyetkin pätkät huomioidaan. Seniorituki järjestyy, yksin ei tarvitse olla. Meillä on perinteisesti töissä viihdytty!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
heidi.ojala@kaksineuvoinen.fi

JIKky, Jalasjärven, Ilmajoen ja Kurikan terveyskeskukset

Lääkäreiden sijaisuuksia ja YEK-vaihetta tarjolla hyvin toimivissa terveyskeskuksissa Etelä-Pohjanmaalla. Kilpailukykyinen palkka , hyvä yhteishenki henkilökunnan kesken ja erinomaiset potilaan tutkimusmahdollisuudet. Terveyskeskukset 6-9 lääkärin sopivankokoisia paikkoja, meillä lääkäri ei jää yksin! Viikonloput vapaita, arkisin kiirevastaanotot klo 20 asti. Yhteyshenkilönä johtava ylilääkäri Elina Majapuro.

Järvi-Pohjanmaa

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA 1.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan
Virkaan vaaditaan lail­listetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Palkkaus on KVTES:n ja LS:n mukaan. Palkkatoiveesta neuvotellaan. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.
Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeella. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahdelle osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.
Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työpaikkamme on savuton.
Lisätiedot: Terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti, puh. 044 2970 265, e-mail: etunimi.sukunimi@alajarvi.fi
Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

62900 Alajärvi
Lääkärintie 1
URL: http://laakaritoihin.fi/tyopaikka/jarvi-pohjanmaa/