Etelä-Karjalan sairaanhoitopiiri

Etelä-Karjalan keskussairaala, Eksote

Eksotekuva

Apulaisylilääkäri, keuhkosairaudet

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan keskussairaala

__________________________________________________________________________________

Haku päättyy:31.3.2019                               Työsuhteen kesto:Vakinainen

Ilmoitus jätetty:15.2.2019                            Työn luonne:Kokoaikatyö

__________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Oman kiinnostuksen perusteella voidaan työnkuvaa painottaa joko osasto- tai poliklinikkatyöhön. Pyrimme järjestämään joustavat mahdollisuudet osallistua sekä valtakunnallisiin että ulkomaisiin koulutuksiin sekä kilpailukykyisen palkan.

Kelpoisuutena apulaisylilääkärin virkaan vaaditaan keuhkosairauksien tai keuhkosairauksien ja allergologian pätevyys.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Kirjalliset hakemukset sähköpostitse: kirjaamo@eksote.fi tai kirjeitse: Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kirjaamo, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Työ alkaa:                             Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                             LS ja paikallinen palkkaussopimus

Työavain:                             210557

Työnantajakuvaus   Yhteystiedot
     
130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

www.eksote.fi

  Lisätietoja antavat ylilääkäri Jouni Hedman, puh. 040 651 1589, jouni.hedman@eksote.fi ja medisiinisen osaamiskeskuksen ylilääkäri Minna Linna, puh. 044 791 5701, minna.linna@eksote.fi

 

 

_____________________________________________________________

 

Osastonylilääkäri

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut

_________________________________________________________________

Haku päättyy: 4.3.2019 Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 11.2.2019 Työn luonne: Kokoaikatyö

_________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Etsimme osastonylilääkäriä mielenterveys- ja päihdepalvelujen avohoidon palveluihin. Mielenterveys- ja päihdepäivystyksemme on yhdistetty psykiatrian ja mielenterveys- ja päihdetyön lähetteetön matalan kynnyksen päivystys- ja arviointipoliklinikka. Integroituja mielenterveys- ja päihdehoidon palveluja tarjotaan mielenterveys- ja päihdevastaanotoilla ja päihdeklinikoilla Lappeenrannassa ja Imatralla sekä kuntien hyvinvointiasemilla.

Osastonylilääkärinä osallistut sekä mielenterveys- ja päihdepalvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen että kliiniseen potilastyöhön.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää mielenterveys- ja päihdepalveluja yhdessä osaavien moniammatillisten tiimien kanssa integroiduissa mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalveluissa. Eksote on toiminut valtakunnallisesti eturintamassa ja yhdistänyt mielenterveys-, päihde- ja sosiaalipalvelut siten, että niiden painopiste on avohoidossa ja ihmisten arjessa pärjäämisen tukemisessa. Asiakas edellä – ajattelu ohjaa toimintaamme.

Kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan virkaan ottaa määräajaksi myös laillistettu lääkäri, jolla on riittäväksi katsottu perehtyneisyys psykiatriaan.

Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/eksote-tyopaikkana/Sivut/default.aspx

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus

Työavain: 215230

 

Työnantajakuvaus

130 000 syytä herätä aamuisin Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

www.eksote.fi

Yhteystiedot

palvelupäällikkö-ylilääkäri Jussi Seppälä, puh.

040 146 3196, jussi.seppala@eksote.fi

 

____________________________________________________

 

 

Työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut
__________________________________________________________________________________
Haku päättyy: 25.6.2018           Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 28.5.2018       Työn luonne:
__________________________________________________________________________________
Tehtävän kuvaus
Kyseessä on työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin määräaikainen koulutusvirka (6-12kk ajaksi), jossa palvelu vastaa eriytyvän koulutuksen ns. Työterveyslaitospalvelua. Virka on avoinna 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena on laillistetun lääkärin pätevyys, työkokemus työterveyshuollosta ja
Työterveyslaitoksen pitkä kurssi sekä suosituksena jo suoritettu työterveyshuoltojakso (24 kk). Virka täytetään ensisijaisesti työterveyslaitospalvelua tarvitsevalla hakijalla ja toissijaisesti
henkilöllä, joka hakee erikoistumiskoulutukseen kuuluvaa sairaalapalvelua.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eksotessa voi suorittaa myös muuta erikoistumiseen tarvittavaa kliinistä palvelua (12kk).

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: LS ja paikallinen palkkaussopimus
Työavain: 183655

Lisätietoja antaa työlääketieteen poliklinikan ylilääkäri Jarmo Rantonen
puh. 040 651 4146,
jarmo.rantonen@eksote.fi

________________________________________________________________

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

www.eksote.fi